Op zoek naar een mooie carrière? Unwrap your potential bij Perfetti Van Melle.

Een wereldspeler

Perfetti Van Melle is actief in meer dan 150 landen. We bedenken en maken de lekkerste snoepjes en kauwgum die we creatief verpakken en verantwoord in de markt zetten. Dat maakt ons succesvol en een wereldspeler in snoep. We zijn ervan overtuigd dat we met goed gemotiveerde mensen nog meer uit de zoetwarenmarkt kunnen halen en de lat nog hoger kunnen leggen. Wil je meer weten over de informele, maar wel ambitieuze sfeer in ons bedrijf? Of over de mogelijkheden om je ontwikkelen of carrière te maken? Lees dan de verhalen van onze collega’s.

Wil je bij ons komen werken?

Werken bij Perfetti Van Melle

Ontdek het verhaal van de mensen achter de merken

Robert

doet alles voor Mentos

Marieke

haalt energie uit Mentos

Mirelle

is dol op chupachups

Dirk

kiest voor Smint

Michiel

is fan van Klene

Hanneke

maakt Fruitella

Ons succes begint bij jou!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten in alle disciplines om ons te helpen onze ambitieuze doelstellingen te bereiken. Al meer dan 19.000 medewerkers in de hele wereld komen dagelijks met plezier naar hun inspirerende en uitdagende werkomgeving. Bij Perfetti Van Melle zijn we altijd op zoek naar collega’s die het verschil kunnen maken: professionals die graag creatief meedenken en verantwoordelijkheid willen nemen. Iedere medewerker is belangrijk voor ons en krijgt de gelegenheid zich optimaal te ontwikkelen. Want alleen dan kunnen we onze ambities waarmaken.

Young Perfetti
Fresh, Smart & Committed

Young Perfetti is in de zomer van 2013 opgericht om een netwerk te bieden aan young talents binnen Perfetti Van Melle BLX. Het doel is om jonge medewerkers van verschillende disciplines met elkaar te verbinden en te stimuleren om te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Onze leden zijn te omschrijven als FRESH, SMART en COMMITTED. We zijn ambitieus en we weten wat we willen. Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat wij dit het beste SAMEN kunnen doen. We denken out-of-the box, durven actie te ondernemen en gaan voor maximaal resultaat.

Info